Tapasbord

Tapasbord (min 15 pers.)………………Kr. 390,- pr. pers.
Pesto M, N (pinje) – Marinert småløk – Soltørkede tomater – Marinerte fylte røde paprika –
Foccaciabrød G – Marinerte oliven – Chillisaus – Hviløksaus M – Sweet sour chilisaus.
• Wrap med philadelphiaost, parmaskinke G, M, F
• Wrap med philadelphiaost, røket laks G, M, F
• Smørdampet asparges med parmaskinke M
• Hvitløks-krutonger med krabbestuing G, Sk
• Melon med parmaskinke
• Scampi vendt i chilisaus Sk, Sel
• Egg med krabbestuing E, Sk, M
• Fersk mozzarella m/basilikum, tomat, løk og balsamico M, Su
• Omelett med skinke og chili E, M
• Salat med soltørket tomat og fetaost M
• Marinert lammefilétsalat m/chorisopølse
• Spekespyd
• Bruscetta m/parmesan og serranoskinke G, E, M, SO
Leveres varmt:
• Lime og chillimarinert fiskespyd Sk, F
• Spanske kjøttboller E
• Marinert kyllingspyd Sel
• Parisienne poteter med chorizopølse og chili Sel
• Ananas med bacon
• Marinerte kyllingklubber (mini) Sel