- Tapasbord (min 15 pers.)………………Kr. 530,- pr. pers.
Pesto M, N (pinje) – Soltørkede tomater – Marinerte fylte røde paprika –
Foccaciabrød G – Marinerte oliven – Chillisaus – Hviløksaus M – Sweet sour chilisaus.
• Wrap med philadelphiaost, røket laks og Serrano skinke G, M, F
• Smørdampet asparges med Serrano skinke M
• Hvitløks-krutonger med krabbestuing G, Sk
• Melon med Serrano skinke
• Scampi vendt i chilisaus Sk, Sel
• Egg med krabbestuing E, Sk, M
• Fersk mozzarella m/basilikum, tomat, løk og balsamico M, Su
• Omelett med skinke og chili E, M
• Salat med soltørket tomat og fetaost M
• Marinert lammefilétsalat m/chorisopølse
• Skagen røre m/ lodderogn G, E, M, SK - • Bruscetta m/parmesan og serranoskinke G, E, M, SO
- Kamskjell m/ stuing….. S.K
Leveres varmt:
• Lime og chillimarinert fiskespyd Sk, F
• Spanske kjøttboller E
• Marinert kyllingspyd Sel
• Båtpoteter
• Ananas med bacon