Start Snarveier Tapasbord

Tapasbord

  • Tapasbord (min 15 pers.)………………Kr. 450,- pr. pers.
    Pesto M, N (pinje) – Marinert småløk – Soltørkede tomater – Marinerte fylte røde paprika –
    Foccaciabrød G – Marinerte oliven – Chillisaus – Hviløksaus M – Sweet sour chilisaus.
    • Wrap med philadelphiaost, røket laks og Serrano skinke G, M, F
    • Smørdampet asparges med Serrano skinke M
    • Hvitløks-krutonger med krabbestuing G, Sk
    • Melon med Serrano skinke
    • Scampi vendt i chilisaus Sk, Sel
    • Egg med krabbestuing E, Sk, M
    • Fersk mozzarella m/basilikum, tomat, løk og balsamico M, Su
    • Omelett med skinke og chili E, M
    • Salat med soltørket tomat og fetaost M
    • Marinert lammefilétsalat m/chorisopølse
    • Skagen røre m/ lodderogn G, E, M, SK
  • • Bruscetta m/parmesan og serranoskinke G, E, M, SO
  • Kamskjell m/ stuing….. S.K

Leveres varmt:
• Lime og chillimarinert fiskespyd Sk, F
• Spanske kjøttboller E
• Marinert kyllingspyd Sel
• Båtpoteter
• Ananas med bacon